O koniach i jeździectwie do kupy wzięte xP
Administrator
No właśnie wątek o hobby.
Ja od roku interesuje się fotografią cyfrową. Na początku jak to każdemu, nie zawsze wychodzi ale z czasem nabieramy wprawy Nie mówię że robię dobre zdjęcia. Ale staram się i uczę codziennie
Jakoś z dnia na dzień to stało się czasochłonne i od tamtego dnia nie wychodzę w plener bez aparatu xD
Pozdrawiam
Ja podobnie jak nasza Pani Administrator także interesuję się fotografią Robię zdjęcia trochę mniej niż rok. Najchętniej oczywiście koniom i zachodom słońca
Narazie wychodzi mi to marnie, ale trzeba sie uczyć. Poza tym kocham czytać książki i z całą pewnością mogę napisać, że to moje hobby^^
pozdrawiam
Też zajmuję się fotografią
Jakiś świetnych zdjęć nie robie. Narazie bawie się zwykłą cyfrówką, ale efekty niektóre są niezłe moim zdaniem .
zapraszam do mojej galerii na DigArcie: www.demigo.digart.pl
Ja też uwielbiam fotografować konie ;] a najbardziej wymyslać perspetywy ^^
albo jesli ktos jeździ, to lubie wymyślać różne takie dziwne zdjęcia ^^
no i takie tam inne ;]
Moderator
My tu wszyscy chyba to zapaleni fotografowie Bo ja również się tym interesuję. Nie zawsze wychodzi ale tak jak już ktoś napisał ciąglę się uczę i nabywam nowe umiejętności
Próćz tego to sport, no i tak jak Volturina książki :-)
czy każda koniara lubi fotografować . ? xDD
kochaam robić zdjęcia ludzi, przyrody, koni i mojegoo kota ;dd
oczywiście nie tylko to, bo fotografuję wszystko, co mi wpadnie w oko ;p
w sumie kompletnie się nie znam na fotografii, ale niektóre fotki mojego autorstwa uważam za całkiem niezłe [ skromność ;p ]
czasem przeczytam jakąś książkę [ powieść młodzieżowa, wszystkie autorstwa Meg Cabot itd ;p ]
ale jednak zawsze tym największym i jedynym hobby będą konie.. <3
harfiix3 napisał:
czy każda koniara lubi fotografować . ? xDD
kochaam robić zdjęcia ludzi, przyrody, koni i mojegoo kota ;dd
oczywiście nie tylko to, bo fotografuję wszystko, co mi wpadnie w oko ;p
w sumie kompletnie się nie znam na fotografii, ale niektóre fotki mojego autorstwa uważam za całkiem niezłe [ skromność ;p ]
czasem przeczytam jakąś książkę [ powieść młodzieżowa, wszystkie autorstwa Meg Cabot itd ;p ]
ale jednak zawsze tym największym i jedynym hobby będą konie.. <3
Chyba każda lubi xD
a Meg Cabot jest świetna, też uwielbiam jej książki^^